Hosszúpályi - 2017.04.26-28.

A Rákbetegek Országos Szervezetének vezetőinek és klubvezetőinek – kihelyezett találkozóját tartottuk Hosszúpályin. Az odaérkezés Debrecenig egyénileg történt, majd a gyülekezőhelyről külön busz vitt a szálláshelyre. Kellemes környezetben épült panzióban voltunk elszállásolva. Nagyon finom és bőséges volt az ellátásunk.

A vacsora elfogyasztása után a programban megjelölt ismerkedéssel, klubjaink rövid bemutatásával zártuk az első napot. Sok ötletet sajátítottunk el egymástól a klubélet frissítésére. Másnap a reggeli után Debrecen város nevezetességeivel, látványosságával ismerkedtünk. A Nagytemplom előtti téren éppen egy tűzoltó gyakorlat, záró műsorára érkeztünk. Belátogattunk az egyetem aulájába, ahol fantasztikus kép fogadott minket. Gyönyörű kidolgozású félköríves ablakok, hatalmas oszlopokkal díszített lépcsősor, s az erkélyről letekintve nagyon szép kerthelyiség látványa kápráztatott el minket. Csodálatosan szép az üvegborítású mennyezet. Ebben az épületben öröm lehet a tanulás, s az értelmiségiek képzése.

A délután még az élményfürdő látogatására volt beütemezve. Akik részt vettek a fürdőzésben nagy élménybeszámolóval meséltek nekünk,- akik ki maradtunk. Nekem sajnos az előző heti szemműtétem miatt kellett lemondanom a strandolásról. Csak az ablakon keresztül tudtunk 1-2 fényképet kattintani.

Este finom vacsorával várták a házigazdák a megfáradt csapatot. Vacsora után jött az est fénypontja: egy hatalmas, mutatós és finom torta felszolgálása.

Az esti időpont, újra a beszélgetéssé, a találkozó kiértékelésé és a jövőbeni feladatok ismertetésé volt. Nagyon jó volt, hogy megismerhettük egymást kicsit személyesen is, így a klubok neve mellett már a klubvezető arca is emlékeztet az ismeretségre. Másnap a reggeli elfogyasztása után sajnos el kellett válnunk a panziótól, egymástól és mindenki indult, a haza szállító közlekedési eszközük felé. A gondolat mindenkiben megfogalmazódott: Bízzunk abban, hogy ez nem csak egyszeri alkalom volt.

A kihelyezett találkozó képei itt megtekinthetőek.


Foglalkozások

Minden hónap harmadik keddjén 14 órától az Egri Civil Házban a 7-es nagyteremben.

3300 Eger, Bajcsy Zs. u. 9. (8-as csengő)

Szeretettel várunk minden érintett érdeklődőt!

A klub támogatója az Egri Kulturális és Művészeti Központ.

 


Elérhetőségek

Amazonok Klubja Eger

Levelezési cím:

Eger, Bolyki Tamás u. 11.

 

Rákbetegek Országos Szervezete

1122 Budapest, Ráth György u. 7-9.

Levelezési cím:

1126 Budapest, Böszörményi u. 20-22.

 


Hírek

Klubnap változás
A novemberi klubnap időpontja változik | 2019.11.08

Felhívom klubtagjaink figyelmét, hogy a november havi klubnap nem 19-én lesz megtartva, ... Olvass tovább

Kékestető
kirándulás | 2019.06.29

2019. július 2-án Kékestetőre kirándulunk. Találkozunk 8:20-kor az egri buszpályaudvaron. ... Olvass tovább

Galyatető
kirándulás | 2019.06.20

2019. június 25-én Galyatetőre kirándulunk. Találkozunk 8:20-kor az egri buszpályaudvaron. ... Olvass tovább

További hírek